“За всички онези, които не искат сайт за запознанства,

...
  “За всички онези, които не искат сайт за запознанства,
Коментари Харесай

К¥рварлък! Изловиха “Мис България” Елизабет Кравиц в сайт за платени запознанства за 10 долара/час

 

“За всички тези, които не желаят уебсайт за запознанства, а сигурен и благонадежден уеб портал, където могат да намерят другарски настроени, забавни и съидейници, с цел да споделят опит, да вършат занимателни и вдъхновяващи неща или просто да се насладят на топло другарство и добър разговор… има RentAFriend.com.

Независимо дали търсите другар в града, подобен, който се намира на място, което може би посещавате, или някой, с който можете да се свържете виртуално, ще откриете, че базата данни с другари на RentAFriend е голяма, а преживяването комфортно, комфортно и възнаграждаващо ”, пишат създателите на платформата.

Колко коства наемането на другар?

 

“Много другари стартират от единствено $10 на час. Други може да костват повече, в случай че имат специфични умения или могат да предадат експертен съвет, от който ще се възползвате ”, пишат онлайн сводниците и прецизират: “Някои може даже да се откажат от таксата си, в случай че цената на активността, в която ще вземат участие, ги компенсира повече. (Като гледане на хитово шоу.) Всичко е по договаряне ”.

 

 

Според Rent-a-Friend, поверителността постоянно е предпазена. “Никога няма да споделяме вашата информация за контакт с другари. Ние в никакъв случай няма да ви се обадим или да ви изпратим нещо по пощата ”, подсигуряват те.

 

Според чужденци, с които екипът ни беседва, зад захаросаните обещания за платонично другарство, в действителност стоял остроумен бизнес проект за набиране на почтени и доверчиви девойчета. Много от вип клиентите се гнусяли от откровени проститутки и прикрити компаньонки. Те държали да им се обезпечи благо и неопитно момиче, което няма късмет да им лепне срамна болест за късия им престой в странство.

 

 

Разбира се, най-после запознанството постоянно завършвало със секс, а девойките си тръгвали с великодушни дарове и няколко банкноти, пъхнати в сутиена.

 

Така че, новата “Мис България ” е разкрила остроумен метод да припечелва от великодушни господа, без да й се лепи етикет на платено момиче. Друг е въпросът, че нормално най-невинните най-после излизат топ мръсници, облизват се клиенти на Rent-a-Friend.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР